Cégünkről
 
Duna-CNC Kft.

A Duna-CNC Kft.1991 óta jelen van a magyar szerszámgép iparban. A cég tulajdonosai a volt csepeli szerszámgépgyár vezető szerelői és mérnökei. Kollégáink 30 éves szakmi tapasztalattal rendelkeznek CNC gyártócellák, megmunkáló központok valamint maró és esztergagépek gyártásában, üzembehelyezésében, telepítésében, felújításában és szervizelésében.

Szerszámgépek felújítása
Használt CNC szerszámgépek felújítása, korszerűsítése, értékesítése garanciával. Szerszámgépek teljes mechanikus és elektromos felújítása, modernizálása, elavult NC és CNC vezérkések cseréje.
 
Szerszámgépek áttelepítése
CNC szerszámgépek és gyártócellák áttelepítése teljeskörű garanciával. Állapot felmérés, szétszerelés, szállítás, összeszerelés, beüzemelés az eredeti állapot vissza állításával. Korlátlan méretekig a világ bármely részéről.
 
Szerszámgépek szervizelése
CNC szerszámgépek teljeskörű mechanikus és elektromos szervizelése. Javitások megkezdése a bejelentéstől számított 24 órán belül. Szerződéses gépjavítások, általánydíjas gépkarbantartás továbbá márkaszerviz tevékenység ellátása a STAMA és CHIRON szerszámgépekre Magyaroszágon.
 
Új szolgáltatásunk: szükség szerint a tőlünk vásárolt szerszámgépekre 0-24 óráig hívható telefonos szervizszolgáltatást tudunk biztosítani. (CNC HOT-LINE)
 
Szakipari szaktanácsadás
Szerszámgépek üzemeltetése, karbantartása, felújításával kapcsolatos tanácsadás.
 
Telephely
Telephelyünk a Csepeli Ipari Telep területén található, melynek címe:
1214 Budapest Rákoczy Ferenc u. 195-197.
A gépek tárolása és felújítása saját tulajdonú daruzott csarnokokban történik.